Welkom!

Dag viltliefhebbers,

Het was weer een drukke periode waarin vele nieuwkomers hebben kennisgemaakt met de kunst van het vilten en waarin we de gevorderden met veel enthousiasme hebben zien wrijven, rollen en kneden om de mooiste kunstzinnige hoedjes, sjaals, armwarmers, sieraden…te voorschijn te toveren. Nu beginnen we weer aan een nieuw seizoen. Ook dit jaar kan je als nieuwkomer de verschillende basistechnieken leren, maar wordt er ook weer voldoende aandacht besteed aan de meer gevorderden zodat deze hun techniek kunnen perfectioneren en een eigen stijl kunnen creëren.

Nieuw is de workshop ‘KEIEN vilten als kussen of poef’. Meer info vind je op de workshop pagina.

Ook nieuw is ‘ART YARN’.  Met de handspinner gaan we bestaande breiwol pimpen met wol of andere draden zodat we een heel aparte draad bekomen die we dan kunnen gebruiken om sieraden te maken, in te vilten of te weven.

Indien je een bepaalde techniek wil leren die niet in het programma staat, laat het me even weten en ik zal zien wat ik kan doen!

Tot ziens!

Mrizee

Laat hier uw bericht na